Nye sidebars og trin fra SmartVan

Smarte aluminiumstrin og -sidebars til Ford

SmartVan introducerer vores nyeste produkter: Smarte sidebars og trin til varebilen, produceret i Danmark og udelukkende i aluminium. Trinet er designet med tanke for ergonomi og sikkerhed og gør det nemmere, mere komfortabelt og mere sikkert at stige ind og ud af varebilen. Sidebaren er designet med sikkerhed for øje, mindsker risikoen for ridser og buler og øger synligheden af varebilen.

Bedre sikkerhed for chaufføren

Det lette aluminiumstrin giver bedre brændstoføkonomi end tilsvarende trin lavet i stål. For at minimere vægten har SmartVan valgt at fremstille både beslag samt trin i aluminium, hvilket mindsker vægten med op til 60% i forhold til et traditionelt trin fremstillet i stål. Desuden har vi hos SmartVan også haft fokus på, at den daglige bruger af varebilen får en bedre arbejdsdag. Trinenes formål er at lette indstigningen og gøre det sikkert og mere behageligt at stige ind og ud af varebilen. Sikkerhedsmæssigt har vi lagt vægt på at producere skridsikre trin, hvilket gøres via 2 forskellige udstansninger i trinet. Dels er der udstanset aflange huller, der leder vand, sne og is væk fra træde fladen, og derudover sikrer en fremhævet punktudstansning, at overfladen er yderligere skridsikker.

Bæredygtigt aluminium

Trin og sidebars er lavet af 100% genanvendeligt letvægtsaluminium. Ved at anvende genbrugt aluminium spares op til 95% energi sammenlignet med nyt aluminium. Og da SmartVan har valgt at producere både trin og sidebars i Danmark, reduceres transporten til et absolut minimum. Det er både godt for miljøet og for virksomhedens grønne profil.

Kvalitet og nem montering

Designmæssigt fremstår trinene skarpt i sort, anodiseret aluminium samt beslag med en raw glass finish. Trinene giver varebilen et moderne look, der fremhæver både varebil og virksomhed. Trinene leveres med vognspecifikke aluminiumsbeslag, der passer til de eksisterende huller i varebilens undervogn, hvilket gør monteringen nem og hurtigt, og det tager således kun 30-60 minutter at montere et trin fra SmartVan.

 

Du finder vores nye trin her og vores nye sidebars her.