Handelsbetingelser

herunder følger handelsbetingelser for køb af varer på Smartvan. Vi henviser til, at vi ikke sælger til private og at alle priser er vist ekskl. moms. I øvrigt henviser vi til vores Salgs- og leveringsbetingelser.

1. Når du afgiver en ordre 

Når du afgiver en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Vær opmærksom på, at varer kun tages retur efter særskilt aftale.

2. Pris og betaling

Alle angivne priser på webshoppen er i danske kroner eksklusive moms. For trykt salgsmateriale, gælder det som det enkelte salgsmateriale angiver (eksklusiv 25% moms eller inklusiv 25% moms). Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris og korrekturfejl m.m. Betaling for bestilte varer kan ske online med Visa, Mastercard samt Visa Electron.

3. Fragt og levering

Alle priser er angivet eksklusiv fragt, fragten oplyses inden endelig ordreafgivelse. Såfremt der opstår forsinkelser hos transportøren, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

4. Mangler der en vare i pakken?

Hvis indholdet i pakken ikke passer med den medfølgende faktura, skal du reklamere straks . I modsat fald fortabes retten til at gøre indsigelser mod mangelfuld eller fejlagtig levering.

5. Reklamationsret ved fejl og mangler

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du straks kontakte Smartvan. Smartvan yder 3 års reklamationsret vedrørende fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten gælder kun såfremt produkterne er korrekt anvendt og monteret, og forudsætter at der er sket sædvanlig vedligeholdelse. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage eller produkter, der naturligt har en kortere levetid end reklamationsperioden. Vi refunderer kun fragtomkostninger, som er aftalt på forhånd.

6. Fortrydelses-/returret

Solgte varer tages ikke retur, medmindre der foreligger særlig forudgående aftale herom med Smartvan. Bestillingsvarer, hvorved forstås varer der ikke lagerføres af Smartvan, vil ikke kunne returneres. Al aftalt returnering er på Kundens risiko og regning.

7. Registrering af persondata

For at kunne modtage en bestilling og sende varerne til dig, skal du oplyse navn, postadresse, telefon- eller mobilnummer, e-mailadresse samt CVR / EAN. De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år sådan som regnskabsloven kræver af os, eller så længe du har registreret en adgang/login til vores webshop. Smartvan er dataansvarlig og videregiver eller sælger ikke personlige informationer til tredjepart. Dog vil vi i nogle tilfælde videregive udvalgte oplysninger til særligt udvalgte, betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte oplysninger udelukkende med henblik på at holde dig ajour med status på din ordre samt for at kunne levere de bestilte varer, for eksempel for at Post Danmark kan tilbyde Track’n’Trace (pakkesporing) af din forsendelse. Når du køber hos Smartvan registreres din IP-adresse og købstidspunktet. Disse
oplysninger benyttes alene ved efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort. Alle aktiviteter hos Smartvan registreres automatisk, og bruges kun til anonyme statistiske formål (antal besøg på hjemmesiden i en periode m.m.). Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Smartvan A/S
Porsborgparken 25
9530 Støvring

CVR 29848440

Email: info@Smartvan.dk

Release ver. 1.2 / 2023