Leverandører

Van Guard - kvalitet, sikkert og nemt

Van Guard producerer vores tagbøjler, vinduesgitre og varerumsadskillelse. Med rødder i aerospace-industrien har engelske Van Guard gennem de sidste 30 år oparbejdet en stor produktionserfaring. I dag har vores engelske venner ubetinget fokus på udstyr til varevognen, hvilket sikrer hurtige reaktioner på ændringer på varevognsmarkedet og stor innovationsevne.

Deres kvalitetsbevidsthed bevises af Van Guards ISO 9001 og ISO14001 certificeringer der dels understreger, at kvaliteten holdes på et højt niveau samt, at produktionen forløber miljømæssigt korrekt. Derudover testes tagbøjler og -tilbehør for sikkerhed og er blevet crash-testet til 20g. Dermed indestår Van Guard for, at systemet er sikkert både ved normalt brug og i ulykker.

DEFA - sikker strøm til dine batterier og håndværktøj

Helt siden selskabet blev dannet i 1946 har DEFA fokuseret på innovative løsninger og produkter af høj kvalitet. DEFA invertere kendetegnes ved at være dimensioneret til professionel brug. Det vil sige at sikkerheden er i top for både mandskab og tilsluttet materiel. Sortimentet går fra en simpel 300 watts inverter der er ideel til opladning af håndværktøjsbatterier til større invertere, der kan trække kraftigt materiel.

En praktisk og letanvendelig inverter er uundværlig i alle professsionelle håndværkeres varevogn. Den giver mulighed for opladning af håndværktøj og computer samt strøm til andre formål på byggepladsen.

Derfor er vi glade for at vi oppe i Norges fjelde fandt DEFA, der producerer verdens bedste invertere og batteriopladere!