Hvem er SmartVan?

Bag skærmene og på lageret hos SmartVan er vi en gruppe bil- og teknikinteresserede ansatte med baggrund i det nordjyske mobil- og elektronikeventyr.

Vores erfaring kommer blandt andet fra det allerførste danske forsikringsgodkendte GPS-trackingsystem (DanTrack).

I dag har selskabet bag SmartVan A/S over 10 års erfaring i den danske autobranche, og vi er først lige begyndt!

Du kender os måske for udvikling og salg af produkter som 5Fleet og Diims Satellite. Idag har SmartVan egen CNC-maskine hvor vi selv producerer varerumsgulve og panelsider, dette betyder at vi altid kan stå 100% inde for produkternes kvalitet og garantere en lav leveringstid.

SmartVans brede produktportefølje er tilrettelagt for servicere den professionelles varevogn. Det betyder at lige fra tyverisikring og bilindretning til lastsikring og sidebars mm. Vi har udstyret til din varebil og står inde for at sikre den højeste kvalitet.

Hvorfor SmartVan?

SmartVan er etableret med baggrund i vores kendskab til det danske bilmarked. Vi er sikre på, at der er plads til SmartVan konceptet i kraft af vores nye, stærke og innovative produkter. Vi kommer løbende med nye produkter - så hold øje med os! Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi ca. en gang om måneden vil komme med produktlanceringer, nyt fra branchen eller et godt tilbud.

Vores vision for SmartVan

Vores mål er simpelt men ambitiøst: Vi vil være det naturlige valg for udstyr til den professionelles varevogn!